Portfolio | Terug

Niet wij, maar onze klanten geven dagelijks aan wat zij verwachten van onze visuele dienstlening. Wij zorgen dat uw ideeën en communicatiedoelstellingen op de juiste wijze worden uitgewerkt met de laatste multimedia toepassingen.

3D BluePrint Studios is gespecialiseerd in visuele communicatie. Vanuit onze kernactiviteiten op het gebied van gebouw- en ontwerpvisualisaties, hebben wij een ruim productassortiment ontwikkeld voor specifieke klantgroepen zoals gemeenten, woningcorporaties, architecten, makelaardij e.d.

Producten

Onze diensten zijn in 3 hoofdgroepen ondergebracht:

1. Ontwerp visualisatie

2. Communicatie & Multimedia

3. Verkoop & Promotie


Werkwijze

Wij adviseren u over de visualisatie mogelijkheden voor uw project. De communicatiemethodes kunnen variëren van een eenvoudige weergave van de eerste ontwerpplannen tot aan zeer realistische 3D animaties van de toekomstige situatie. Een heldere en haalbare communicatiedoelstelling staat centraal. Wij bieden u meer dan alleen een 'mooi plaatje'. Onze oplossingen zijn altijd geschikt voor 'multipurpose'-gebruik en meerdere communicatietoepassingen. Afhankelijk van uw doelgroep en uw communicatiebehoefte adviseren wij u welke technieken geschikt zijn om uw boodschap visueel over te dragen.