Introductie

3D BluePrint Architects & Engineers is een innovatief architecten- en ingenieursbureau voor integrale benadering van bouwprojecten op het gebied van architectuur, adviestaken en technisch projectmanagement. Wij werken volgens een integraal ontwerp- en bouwproces, de Regiplan® Methode, met ondersteuning van geavanceerde digitale 3D BIM technieken voor 3D ontwerp en 4D procesbeheersing.

Voormalig opdrachtgever drs. Paul van Vlijmen, directeur van het Spoorwegmuseum te Utrecht, heeft zijn medewerking gegeven aan een gefilmd interview waarin onze werkwijze eenvoudig wordt toegelicht.>>

Spoorwegmuseum

3D BluePrint Technologies B.V. is in juli 2002 opgericht. Inmiddels heeft de organisatie een explosieve groei doorgemaakt en bestaat het team uit inmiddels 50 medewerkers.

3D BluePrint Architects & Engineers bestaat uit een viertal divisies:

•  3D BluePrint Architects & Engineers

•  3D BluePrint Studios

•  3D BluePrint Digital Services

•  3D BluePrint Knowledge Centre

Wanneer u op bovenstaande links klikt kunt u lezen wat de divisies exact inhouden en welke toegevoegde waarde ze onderling kunnen brengen.

De core business van 3D BluePrint is als Architecten & Ingenieursbureau het uitvoeren van ontwerp, ontwerpcoördinatie, bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding.